En dag som frivillig

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Hvad er det der får en til at stå op en tidlig lørdag morgen for at sætte sig i bilen og tage turen til Aarhus Odense eller København og bruge det meste af en weekend på foreningsarbejde og frivilligpolitik.. Det korte svar er for dig jeg kan.. og måske fordi jeg føler et ansvar over for dem der ikke kan tale deres sag. og fordi jeg har set alt for mange triste skæbner.. jeg ikke selv har kunnet hjælpe.

Som formand for Ikast-brande lokalforening har jeg en stemme i Diabetesforeningen.. ja jeg ved godt at der ikke er den store kamp om den, Title men for mig er den korteste vej i til sundhedsministerens skrivebord.. når alt kommer til alt så er det ham der udstikker rammeren for den behandling jeg som diabetiker kan få.. “groft sagt”

Det var også som formand for Ikast-brande lokalforening / formand regionsudvalget midtjylland jeg brugte en lørdag i Aarhus samme med de øvrige frivillige i landsdel vest. Jeg plejer at sige at der er her vi kan støbe kuglerne der kan nå Christiansborg, som kan være med til at gøre en forskel i den dagligdag vi lever.

Som en del af regionsudvalget midtjylland er jeg med til få nye lokalforeninger til at blomstre op, som igen kan hjælpe hundredvis af diabetiker med at få et godt liv med diabetes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

mere at læse

En ny lokalforening

Det var lidt en dejlig dag.. Den lokalforening jeg startede i tilbage i 1981.. lykkes det at få startet op igen. forud

covid 19

Under mistanke

Et par dage med feber, lidt hoste.. Måske skulle man tage en test.. Det var den virkelighed jeg vågnede op til her

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk